Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Lördag hela dagen

Så var den här lördagen gjord, namngivning och melodifestival..

Idag blev Vinces namn officiella för släkt och vänner.. Och det var två stycken som blev speciellt stolta och överraskade, hans morbror och farbror då han fick heta efter dem Vince Jesper (morbror) Christian (farbror) Öhman.. Han var mycket snäll under ceremonin och han sjöng med när vi spelade en låt=) Jätte mycket fina presenter fick, mer än han kunde önska sig.. Det var ganska mycket folk och intryck för Vince så när vi kom hema vid kl.17 fick han mat och skulle sova lite men han var mest bara ledsen, sov korta stunder bara.. Men sen fick han lite mat igen och efter det somnade han ordentligt, hoppas han sover bra inatt..

Och nu har lilla Embla åkt till Södertälje för att provbo hos min moster, känns väldigt tomt och tyst.. Inga tassljud eller snarkningar, men jag vet ju att hon får det kanonbra där och det är huvudsaken..

När vi kom hem blev det tacorester från igår, alltid lika gott.. Sara och Sebastian kom och höll oss sällskap under melodifestivalen.. Måste vi alltid skicka sånna givna låtar, kan vi inte skicka nån rolig som tex The Moniker eller Playtones.. Det enda annorlunda vi skickat var ju Marlena och hennes opera.. Visst, det är lätt för mig att sitta här och gnälla när jag inte ens själv röstar=P

Bilder från namngivningen kommer komma så fort jag fått några..2

kommentarer på Lördag hela dagen
 1. Anna skrev

  Det va jätte kul och få med och fira Vince på hans dag. Jätte god fika och kul få träffa både Daniels o din släkt och skoj att Andreas och barnen fick träffa lite släkt oxå.

  Tills vi ses nästa gång, ni kan ju förbereda er på en tripp hit i början på Maj. =o) Så slår ni två flugor i en smäll. Både bebis och min födelsedag.
  Kramar i massor till hela familjen.

  Familjen N.

 2. Mamma skrev

  Ja Jesper han blev riktigt förvånad, glad o stolt:-) De var en fin namngivning, är inte förvånad att Vince hade svårt att somna när han kom hem, var som sagt många olika o nya intryck han skulle smälta<3
  Rätt låt vann, tänk vilket musik öra mor din har. Kram


Kommentera