Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ny inredning!??!

Börjar bli dags att köpa ny inredning till vardagsrummet innan huliganen rivit ner både playstation och förstärkare, förstärkaren är väl svår att riva ner men vi skulle behöva en tv-bänk med skåp så man kan gömma sakerna.. Och alla dessa sladdar som ligger löst jäms med väggarna dem måste oxå sättas fast, inte för att dem är nån fara för Vince men han drar i dem så snart åker väl en högtalare i golvet plus att det ser för jävligt ut..

Idag har vi varit ute på 2 promenader och så gick vi och gungade en stund, det tycker han är roligt.. Helt underbart väder idag.. Vi skulle ju på babysim egentligen men vi skippade det eftersom han hade feber igår men det har som sagt varit bättre idag men vi stannade hemma iaf..

Nu ska Vince få välling och gå och lägga sig och snart kommer Sara och tittar på ”En unge i minuten” men först ska vi se det nya programmet på 5:an där dem får känna och lukta på saker i ett mörkt rum..
Kommentera