Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

På väg hem från en nöjd mormor

Sitter i bilen på väg från Nykping, riktigt skitväder. Snöblandat, vattenplaning på vattenplaning. Jag är glad att det inte är jag som kör. Jag tänkte att jag skulle försöka blunda en stund men det är lite svårt att slappna av. Jag har svårt att sova i bilen i vanliga fall och det här vädret gör det inte lättare, fast nu verkar det lite bättre iaf. Ibland önskar jag att man var liten och ovetande, Vince somna som en stock.

Mamma är nöjd, Vince lärde sig säga mommo när vi var där. Det blev hon väldigt glad för eftersom hon ”bor i datorn”, vi brukar skypa. Det är mysigt att vara där men jag får alltid hemlängtan.

IMG_20120218_172952
Kommentera