Add Comment Register

Maria 2:1 byter bloggportal

tisdag 18 februari 2014 kl 16:12 | Vardag

Yes, you heard it. Jag kommer att byta bloggportal till MinBebis systerportal; Allt för föräldrar. Jag har känt en dragning dit ett bra tag nu och slog slag i saken nu medan jag är sjuk, hjälplös och inte orkar göra mycket. Jag håller på och importerar allt från denna blogg dit nu, vilket tar ett tag. Men tittar ni över ikväll eller imorgon är det alltså HIT ni ska. Är ni duktiga på att minnas länkar är det denna länk ni ska lägga på minnet:

http://blogg.alltforforaldrar.se/mariatherese/

signatur

Mysmellis

tisdag 18 februari 2014 kl 16:44 | Foton/ Vardag

Idag ringde såklart Cissi ifrån dagis och jag trodde att ungen skulle bli hemskickad igen. Men det visade sig att ungen hade hoppat från en madrass och gjort illa foten så han gick inte helt rakt. Som tur var visade det sig inte vara någon stukning, men han springer lite konstigt. I och med situationen passade vi på och göra lite mysmellis med tända ljus, gröt och rostad macka med marmelad – så nu är hela familjen mätt och belåten.

DSC_0173_edited

signatur

Sjukstuga

tisdag 18 februari 2014 kl 08:06 | Vardag

Fyfan för förkylning alltså. Jag började känna mig lite halvdålig igår, men jag trodde inte att det skulle bli mer än så. Åh så fel jag hade. Jag var helt förstörd när jag vaknade imorse så nu ligger jag nerbäddad med en kopp kaffe i handen framför The Big Bang. Livet leker alltså.

20140218-081751.jpg

signatur

Nails, nails, nails..

söndag 16 februari 2014 kl 21:26 | Skönhet

Bloggen har inte hunnits med de senaste dagarna. 

Jag har varit helt upptagen med att göra naglar på andra och mig själv – inte för att jag klagar. Det börjar gå mycket bättre med nagleriet och jag ska snart köpa en lite mer glitter och annat blingbling så jag får avancera lite; det kommer bli så jävla snyggt!

Mina nya naglar med silvrigt glitter på tipparna 

DSC_0166_edited

signatur

Glad alla hjärtans dag!

fredag 14 februari 2014 kl 09:41 | Vardag

Dagen till ära spenderas hemma med Benjamin som inte får komma tillbaka till dagis förrän Måndag. Helt ärligt vet jag inte vad som är fel på honom, men något är det. Han vill inte äta mat så hans mage blir lite kaotisk, han har inte feber men han känns seg, han har världens hemskaste hosta och hostmedicinen hjälper inte. Det är med andra ord ingen sedvanlig förkylning, utan det är något annat. Fortsätter det ska jag ta och kontakta 1177 och rådfråga så får vi se vad som händer därifrån.

Idag ska vi iallafall njuta av varandras sällskap och mysa lite med Billys panpizza till lunch – allt för att ungen ska äta liksom. I övrigt ska vi kolla på 101 Dalmatiner som blivit riktigt poppis och går 24/7 här hemma.

20140214-095128.jpg

signatur

Meningslöst

torsdag 13 februari 2014 kl 15:49 | Vardag

Alltså det kändes helt meningslöst att åka ända till Universitetet för ingenting idag. När jag väl kom fram till de arbetsgivare jag ville arbeta för visade det sig att jag redan gjort det man kan göra  – sökt jobb via deras hemsidor.
Men jag fick trevligt sällskap av Robin i alla fall :)

Note to self: Campusmässan 2015 ska bojkottas vid arbetslöshet.

signatur

Campusmässan 2014

torsdag 13 februari 2014 kl 09:49 | Vardag

Jajamen, nu är jag på väg till Campusmässan på Universitetet. Jag har valt ut fem arbetsgivare jag ska prata med och lämna in CV till. Så jag är så jävla nervös och vill inget annat än att ta en cigg – men det får vara. Förhoppningsvis får jag ett jobb efter det här, det skulle vara sjukt bra nu när jag är så skoltrött. Håll tummarna!

hejskitigspegel

image

signatur

Beslutsångest

tisdag 11 februari 2014 kl 17:52 | Shopping

Det är få butiker som har fina och bra priser på armband. Men jag lyckades snubbla över en sida (stateyourstyle.se) där det fanns massor med fina armband. Så istället för att inte ha något armband att välja mellan hittade jag flera stycken till helt okej priser. Jag valde ut mina favoriter som visas här nedanför. Så, nu vet jag inte alls vilket/vilka jag ska välja, för även om armbanden är billiga kan jag fortfarande inte köpa alla.

Hjälp?

tourn2

signatur

Söta barn som sover

tisdag 11 februari 2014 kl 12:01 | Benjamin

Alltså barn är alltid så söta när de sover. Det spelar liksom ingen roll om man har haft en hel dag med trots, skrik och gap – när de väl sover är de världens änglar. Typ som nu. Benjamin hade en lite halvträlig förmiddag, inget passar riktigt. Han fick ju vara hemma idag från dagis – jag tror dock inte på att han har magsjuka alls så det blir dagis för honom imorgon. Anyhow, nu har han i alla fall somnat och han är ju så jävla söt så jag bara smälter.

Collage 2014-02-11 12_21_46

signatur

BlingBling

tisdag 11 februari 2014 kl 10:16 | Foton/ Shopping

Ja, herregudars jag har blingbling på kläderna och tycker det är riktigt snyggt. Mitt paket från Zalando kom idag med min nya kofta och mina shape ups. Vanligtvis tycker jag inte alls om att ha något slags blingblingrelaterat på mina kläder men denna gång var det riktigt äckelsnyggt.

Koftan är från Vera Moda och har detaljer på ärmarna och på ryggen. 

zalando_edited

signatur