I augusti 2013 började vi resan mot ett barn. Något jag aldrig tagit förgivet. Men den 10 juli fick vi vårt efterlängtade plus. Om allt går som det ska förväntas vår Pytteliten komma till oss i mars nästa år. Här är vår resa. Från dröm till verklighet. Hopp och förtvivlan, glädje och sorg.

Add Comment Register

Allt och inget

Vissa dagar är blogglusten större än andra. Läser så mycket roliga bloggar, och intressanta. Föräldraskap och barns uppväxt är saker som verkligen intresserar mig. Anknytningsteori, barnpsykologi… Ojoj så spännande. Och självklart tänker jag mycket om mitt eget föräldraskap, hur jag vill vara som mamma…

Läser om high need babies, inser att det nog är många där ute som har barn som mitt, som är känsligare än andra och lite mer krävande… Hoppas att de också ska hitta info och läsa o inse att vi är fler, och att det är normalt.

Och så mitt stora intresse just nu: bakning. Åh, så roligt! Bakade mycket förr men tappade bort det ett ganska långt tag, men nu så! Längtar tills mini blir större och kan hjälpa mig.

Mini växer så det knakar…

2 reaktioner på ”Allt och inget
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


tre × 3 =