I augusti 2013 började vi resan mot ett barn. Något jag aldrig tagit förgivet. Men den 10 juli fick vi vårt efterlängtade plus. Om allt går som det ska förväntas vår Pytteliten komma till oss i mars nästa år. Här är vår resa. Från dröm till verklighet. Hopp och förtvivlan, glädje och sorg.

Add Comment Register

Bostadsnytt och rädslan

Imorgon ska vi göra något läskigt. Eller ja, inte något hemskt utan läskigt på ett bra sätt… vi ska och titta på en lägenhet. Eventuellt ett byte på gång. Det läskiga är att jag tror att jag kommer att älska den. Och jag är livrädd.

Vi har försökt byta tidigare också, och jag har varit så kär i lägenheter men så har vi fått nej från olika håll. Från hyresvärden en gång, från de vi skulle byta med…

Jag är rädd ärr jag ska förälska mig igen. För denna lägenheten har nog det mesta, fyller alla våra kriterier… bra centralt område med skog i närheten. Egen ingång, uteplats. Två våningar. Tvättstuga och bastu i området, tvättmaskin o diskmaskin i lägenheten… ååååh, det är så svårt att inte gå händelserna i förväg. Måste stensätta mig! Den andra parten måste ju faktiskt vilja ha vår lägenhet också! wish me luck!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 + tre =