I augusti 2013 började vi resan mot ett barn. Något jag aldrig tagit förgivet. Men den 10 juli fick vi vårt efterlängtade plus. Om allt går som det ska förväntas vår Pytteliten komma till oss i mars nästa år. Här är vår resa. Från dröm till verklighet. Hopp och förtvivlan, glädje och sorg.

Add Comment Register

Bostadsvisning

Det har dykt upp en lägenhet i hyresvärldens bytessystem. Vi har stått i kö länge och har nu sökt den. En trea på andra plan i samma område som vi bor nu. Egen ingång, men lägenheten ligger på andra plan så ingen uteplats som vi egentligen vill ha, men balkong. 85 kvadrat, bra planlösning med stort kök, okej storlek på sovrum, klädkammare och ett stort förråd i anslutning.

Direkt när den kom ut fick jag en känsla i magen. Vi kommer att få den. Så nu på söndag har vi blivit kallade på visning, tillsammans med många andra. Är vi först i kön, vilket vi inte vet något om, så tar vi ju den såklart. Jag hade kunnat ta den utan att ens ha tittat. Men så drömde jag en tråkig dröm inatt, den sa att vi hade köplats 11 vilket inte alls var vidare trevligt… Jaja, vi får se helt enkelt.

Om vi får den är det inflyttning i januari, vilket hade passat väldigt bra. Då hade vi kunnat hinna komma iordning ordentligt innan pytten förväntas komma. Iiiiiih, vad spännande detta är.

Hoppas, hoppas, hoppas, hoppas!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra × 7 =