I augusti 2013 började vi resan mot ett barn. Något jag aldrig tagit förgivet. Men den 10 juli fick vi vårt efterlängtade plus. Om allt går som det ska förväntas vår Pytteliten komma till oss i mars nästa år. Här är vår resa. Från dröm till verklighet. Hopp och förtvivlan, glädje och sorg.

Add Comment Register

En smärre livskris, eller i alla fall ett kaos av tankar

Har en smärre livskris nu mitt i graviditeten. Eller ja, kris kanske är fel att kalla det. Jag mest bara ifrågasätter. Allt! Mina levnadsvanor, mitt beteende, min personlighet… EEkologiskt har vi börjat äta mer nu sedan jag blev gravid. Jag läser Meeri och mer och blir mer och mer medveten. Det är helt rätt val,  men det tar tid att byta ut varor i skafferiet. Men vi är på väg i alla fall. Nästa steg är också mer fisk och helt vegetarisk mat. Jag älskar grönsaker men av bekväma skäl är det lättare att fortsätta att laga det jag brukar.

Sedan har ni detta med hygienprodukter. Jag vill börja köpa sånt utan gift. Vårt barn ska inte smörjas eller tvättas med bensin, parabener eller syror av olika slag. Tvättmedel, diskmedel och stödmedlel ska också tittas ut.

Det är så mycket bara, och tiden efter jobbet och helgerna räcker liksom inte till. Då ska det vilas och återhämtas energi för att klara nästa vecka.  Livet går i ett och jag längtar efter jul och långledigt.

4 reaktioner på ”En smärre livskris, eller i alla fall ett kaos av tankar

  1. Höhö… Tänkte också så. Det sket sig. Hoppas det går bättre för er! Finns verkligen inget negativt med att tänka efter och göra om, jag tror du börjat boa

  2. Tack så mycket :) Jag har kompisar som är jätteinsatta så det är från dem de kommer från början. Ju mer en läser om det, desto mer vill en börja tänka på det.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 + åtta =