I augusti 2013 började vi resan mot ett barn. Något jag aldrig tagit förgivet. Men den 10 juli fick vi vårt efterlängtade plus. Om allt går som det ska förväntas vår Pytteliten komma till oss i mars nästa år. Här är vår resa. Från dröm till verklighet. Hopp och förtvivlan, glädje och sorg.

Add Comment Register

Ett streck är alltid ett streck, eller?!

Herregud! I morse bestämde jag att vi skulle göra ett test. Jag har inte känt nåt annorlunda, men kände bara för att öga det. Mensen förväntas i övermorgon… När äggklockan ringer ocj det blir dags att titta tänker jag att det inte gör något om det inte är något plus, vi löser det ändå. Vi kanske lyckas nästa gång…

Och där är det. Ett streck. Svagt, men ett streck. Tror inte att jag ser rätt. Ropar på mannen och frågar om jag ser i syne. Nejdå, han ser också ett streck. Ett svagt streck men jodå, det är ett streck..

Iväg och sola och bada… Kan inte tänka på annat än att göra ett nytt test. Köper ett med vekckozindikator, men det står att det ska göras med morgonurin så sparar det till imorgon. Gör ett nytt, från Testlagret, ytterligare ett svagt streck…

Ett streck är ett streck och betyder graviditet trots hur svagt det än är står det på förpackningen… Betyder det att jag är gravid nu då alltså?!

Det är så sjukt, så overkligt. Vågar inte tro, är rädd. Imorgon ska det testas på riktigt. Iiiiiihhh! Detta är så sjukt!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 + = nio