I augusti 2013 började vi resan mot ett barn. Något jag aldrig tagit förgivet. Men den 10 juli fick vi vårt efterlängtade plus. Om allt går som det ska förväntas vår Pytteliten komma till oss i mars nästa år. Här är vår resa. Från dröm till verklighet. Hopp och förtvivlan, glädje och sorg.

Add Comment Register

Förskollärare och beviljad full graviditetspenning

igår fick jag ett chockerande och glädjande besked. Jag är beviljad full graviditetspenning från och med den 17 januari. Det innebär att det inte alls är lång tid kvar att jobba. Min energinivå höjdes rejält och jag känner nu inte längre någon oro för hur jag ska klara tiden som är kvar. Denna veckan jobbar jag två dagar, veckan efter det två, sedan följer nästan två veckors julledighet och därefter endast åtta dagars jobb… Sedan är det det dags att gå hem… 2+2+8= 12 dagar. 12 arbetsdagar kvar och sedan vet jag inte när jag kommer tillbaka. Antagligen i april 2016, men det är inte helt bestämt än.

Ibland faller livet som sagt bara på plats. Fick dock blandade reaktioner från kollegorna men det är hens problem. Chefen blev glad för min skull, men lite stressad såklart. Så att ja… Nu är det verklig nedräkning. Till mycket.

Nedräkning till julledigt, sista dagen på jobbet, flytt och sist med inte minst Pytt <3
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 2 = sju