I augusti 2013 började vi resan mot ett barn. Något jag aldrig tagit förgivet. Men den 10 juli fick vi vårt efterlängtade plus. Om allt går som det ska förväntas vår Pytteliten komma till oss i mars nästa år. Här är vår resa. Från dröm till verklighet. Hopp och förtvivlan, glädje och sorg.

Add Comment Register

Första testet BIM+3

Första gravtestet, svar negativt.

I helgen gick jag över min längsta cykels längd och valde därför att görandet test. Inga symptom alls, förutom nyfikenhet. Eftersom V är i Aten fortfarande gjordes det med hans sällskap via Skype. Fantastisk uppfinning för övrigt. Testet är från Testlagret, jag sätter kökstimern på  fem minuter och vi väntar… Men icke. Fast vi var ju inte förvånade. Ägglossning verkar jag inte ha haft och då är en graviditet svår att åstadkomma också.

Jag trodde nog att jag skulle vara mer besviken än vad jag är. Men det är skönt att slippa att vara besviken Såklart. Jag tror att allt har sin tid och att saker händer av en anledning. Så jag hoppas och tror att vår bebis blir till när det är meningen. När det blir däremot, det vet ingen… Och det är det som är både skrämmande och spännande.

Fortfarande ingen mens dock… Vi har sagt att vi ska göra ett nytt test igen på söndag när V har kommit hem igen om menen inte har kommit tills dess. Egentligen mest för att göra det på morgonen den här gången. Sist blev det på kvällen. Fast jag tror som sagt inte att jag är gravid nu. Men hoppas kan man alltid, som min fina vän N skrev till mig.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− ett = 3