I augusti 2013 började vi resan mot ett barn. Något jag aldrig tagit förgivet. Men den 10 juli fick vi vårt efterlängtade plus. Om allt går som det ska förväntas vår Pytteliten komma till oss i mars nästa år. Här är vår resa. Från dröm till verklighet. Hopp och förtvivlan, glädje och sorg.

Add Comment Register

Gudbarnet kommer snart till världen

På måndag ska Pyrets mamma T in på inskrivning på förlossningen. Pyret ligger i säte och vill inte vända sig, trots vändningsförsök. De har fått tid för snitt på torsdagen, så då är Pyret planerad. Om inget oväntat händer innan dess vill säga.

Åh, lilla fina Pyret. Som vi längtar efter dig. 

Jag har ju som sagt fått hedersuppdraget att vara gudmor, och i det ingår tydligen också en inbjudan till BB, om de orkar ta emot besök. Är så rädd att jag ska dra på mig en förkylning via jobbet nu när alla barnen är sjuka, och börjar också fundera på om det egentligen är så smart att jag åker dit. Ska nog be T att fråga barnmorskorna där vad de tycker. Även om jag inte är förkyld kanske jag kan bära på någon smitta? Hur försiktig ska en egentligen vara? Är jag överkänslig?

T ska i alla fall få en fin mammapresent. En stor tapaslåda med goda ostar och god salami. För är det något hon (och jag) saknar så är det brieost och salami. Åååååååh! Och så ska föräldrarna självklart också få en flaska champagne att fira med. De firar nämligen också årsdag helgen efter att Pyret kommer till världen.

Jag är som sagt övertygad om att Pyret är en liten tös, men vi får se när hen kommer ut. Oj, vad förvånad jag blir om det är en liten kille. Men såklart lika glad. Jag längtar så till torsdag, och det känns roligt att ha något närmare att räkna ner till. För när torsdagen är här är det ju faktiskt bara fem dagar kvar tills vårt ultraljud. Oktober är en stor månad <3

En reaktion på ”Gudbarnet kommer snart till världen

  1. Tack för din kommentar =) Nu hittar jag till dig med, roligt att vi är i samma vecka.
    1 vecka kvar till RUL nu då, spännande! Det var väldigt skönt att göra den undersökningen. Ska ni ta reda på kön?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju × 7 =