I augusti 2013 började vi resan mot ett barn. Något jag aldrig tagit förgivet. Men den 10 juli fick vi vårt efterlängtade plus. Om allt går som det ska förväntas vår Pytteliten komma till oss i mars nästa år. Här är vår resa. Från dröm till verklighet. Hopp och förtvivlan, glädje och sorg.

Add Comment Register

It feels like home to me

Vi var och tittade på en lägenhet igår. En hyresrätt, privat hyresvärd. Stor. Två plan. Men helt felplanerad. Och för dyr för att man skulle bortse från felplaneringen. Jag hade så höga förväntningar, för det lät så bra! Och såg så fint ut utifrån. Men så föll det. Tyvärr. Men det är bara att leta vidare. Kräsna som vi är så tar det bara lite extra tid! Men en dag ska vi hitta vårt ”hem”.

Det bästa med visningen var när vi kom hem och sjönk ner i soffan och känslan av lycka föll över mig. Lyckan av att äntligen trivas så bra i denna lägenheten. Att den ny efter två år är ombonad och känns som hemma. Att jag inte bara vill härifrån utan vill ersätta med något bättre. Och det är en underbar känsla. Vårt hem <3

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 + = sjutton