I augusti 2013 började vi resan mot ett barn. Något jag aldrig tagit förgivet. Men den 10 juli fick vi vårt efterlängtade plus. Om allt går som det ska förväntas vår Pytteliten komma till oss i mars nästa år. Här är vår resa. Från dröm till verklighet. Hopp och förtvivlan, glädje och sorg.

Add Comment Register

Jag har antagit en träningsutmaning, gör ni?

Jag spelade fotboll som liten. Fotbollen var mitt liv, min stora kärlek och passion. Men så hände något, efter sju år var det något som ändrades. Jag vet inte om det var allvaret, eller att stämningen i laget som ändrades när vi slogs ihop med den äldre årsgruppen men något var det. Glädjen försvann och jag bestämde mig för att sluta. Så fram till 13 års ålder hade jag tränat regelbundet. Efter det har det varit lite si och så med det där som kallas träning. Jag har haft gymkort på olika gym i olika perioder. Jag tycker om att träna pass, gärna yoga. Jag önskar att jag hade tyckt om att jogga, men det är bland det värsta som jag vet. Jag tror att det beror på att jag har dålig kondition och att jag vill vara bättre. Jag har en hemlig önskan om att jag ska tycka om det och till våren ska jag ge det ett seriöst försök. På riktigt. För jag tycker om skogen och musik, och det går väl ihop med joggning.

inför en eventuell graviditet behöver min kropp bli starkare om jag ska orka. Jag är rätt tunn och jag har inte så mycket muskler så om jag ska orka bära tyngre vikt utan att gå sönder så behöver jag muskler! Därför är det viktigt att jag börjar träna på riktigt igen… Hur vet jag inte än. Gymkort? Hemma? Jogga?

En sak vet jag i alla fall: jag har en utmaning. Och jag har utmanat min karl redan, och han har antagit utmaningen. Vi ska under de närmsta 100 dagarna promenera/springa 30 minuter om dagen utomhus i dem friska luften. 1 av 100 avklarande. Jag vet att jag kan klara det, kan du/ni?

När vi klarat det ska vi belöna oss med en natt på hotell. En underbart mjuk säng, sjuka sängkläder och fantastisk frukostbuffé. Så i april får vi en fin kväll kan man säga.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 + = sju