I augusti 2013 började vi resan mot ett barn. Något jag aldrig tagit förgivet. Men den 10 juli fick vi vårt efterlängtade plus. Om allt går som det ska förväntas vår Pytteliten komma till oss i mars nästa år. Här är vår resa. Från dröm till verklighet. Hopp och förtvivlan, glädje och sorg.

Add Comment Register

Kroppen är ur fas

Om kroppen skulle vara i fas hade jag fått min mens senast idag, men icke. Men det är väl bara att vänta och se när det kommer igång. Dock har vi startat bebisverkstaden ändå, för jag läste att man inte behövde vänta. Fast jag vet ju o andra sidan inte om kroppen är igång som den ska och om det är någon egentlig idé…. Någon som vet hur man kan få igång ägglossningen?

Skönt med fredag i alla fall. Har varit på afterwork och agerat smakråd gällande bröllopsklänning. Nu ligger jag i soffan oh mumsar på djungelvrål och chips. Mums!

Trevlig helg!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju − = 3