I augusti 2013 började vi resan mot ett barn. Något jag aldrig tagit förgivet. Men den 10 juli fick vi vårt efterlängtade plus. Om allt går som det ska förväntas vår Pytteliten komma till oss i mars nästa år. Här är vår resa. Från dröm till verklighet. Hopp och förtvivlan, glädje och sorg.

Add Comment Register

Namntoppen november 2013

Ja, det här med namn har jag inte funderat så mycket på det sista. Hittade ju stora namnboken på loppis för ett tag sedan men har valt att inte kika än. Jag har ju trots allt mina favoriter.

Vilgot ligger i topp. Ihop med Theo, Caspian och Valdemar. Men Malte och Melker står sig fortfarande bra också. Inga direkt nya favoriter på killsidan helt enkelt.

På tjejsidan är My fortfarande mitt alternativ. Men jag tycker också om Elsa, Liv och Alice. Men det ärlige svårt att föreställa sig att det någon gång skulle bli en tjej faktiskt. Är helt övertygad om att om det blir barn så blir det pojkar. Men den som lever får se!

Karln har fortfarande inte kommit med några förslag. Mellannamnet är dock redan bestämt. Enligt grekisk tradition ska den förstfödde pojken döpas efter sin farfar. Det är V och så kommer det också bli för oss. Fast inte förnamnet då, det känns lite… Ja, jag vet inte riktigt hur det känns. Inte helt okej helt enkelt. När det väl börjar bli dags ska jag avslöja allt för er. Var så säkra!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 − sex =