I augusti 2013 började vi resan mot ett barn. Något jag aldrig tagit förgivet. Men den 10 juli fick vi vårt efterlängtade plus. Om allt går som det ska förväntas vår Pytteliten komma till oss i mars nästa år. Här är vår resa. Från dröm till verklighet. Hopp och förtvivlan, glädje och sorg.

Add Comment Register

Nio månader

Nio månader…

separationsfas, tänder och förkylning… hejdå sömn! Tacka Gud för amning, samsovning och selen. Utan dem vore jag ingenting, och sömnen i princip obefintlig.

men oj vad spännande! Han utvecklas i rasande fart!

Finns inte mkt tid över till mig själv o att skriva… Har så mycket tankar,erfarenheter o upplevelser jag vill dela, men det får komma senare. T är mitt fokus just nu. Och han vill ha mammaför sig själv! Och som en annan klok mamma alltid skriver at det jag som bestämt att han skulle komma till livet och därmed varken synd om mig, eller något att beklaga sig över. Eller jo, beklaga mig kan jag ju g,ta, för det är jobbigt satt ständigt svara på hans behov. Men, det är så han mår bäst, och jag gör allt för min lilla stora kärlek här i livet. Det vackraste och bästa jag gjort.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ fyra = 7