I augusti 2013 började vi resan mot ett barn. Något jag aldrig tagit förgivet. Men den 10 juli fick vi vårt efterlängtade plus. Om allt går som det ska förväntas vår Pytteliten komma till oss i mars nästa år. Här är vår resa. Från dröm till verklighet. Hopp och förtvivlan, glädje och sorg.

Add Comment Register

Nya lägenheten…

Att flytta tar på krafterna… Och jag är så dålig på att ta det lugnt. Speciellt svårt är det eftersom kroppen inte säger ifrån, förrän efteråt. Jag är väldigt förskonad från alla graviditetskrämpor… Vet inte varför jag har sån tur, men tacksam är jag.

Nu har vi i alla fall ägt lägenheten i drygt två veckor, och bott här i en. Det känns bra. Jättebra till och med! Mycket att pyssla med är det… Och vi drömmer om när allt om några år är klart… Just nu får vi nöja oss, göra lite pö om pö. Se vad den nya ekonomin mäktar med så att säga. Har fortfarande lådor att packa upp och packa om… Och vi måste också fundera ut hur vi ska använda våra förvaringsutrymmen på bästa sätt. I gamla lägenheten hade vi ett stort källarförråd, där det var varmt. Nu har vi istället två klädkammare och ett kallförråd. Jag är nojig över att ställa ut textilier, kläder, skor… Ja, egentligen allt som kan ta lukt eller bli fuktigt

Men vårt sovrum med tillhörande Walk-in closet är klart, och så fint! I veckan ska vi göra klar minimannens hörna med vagga och lite smått och gott. Så mysigt!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 × = fyrtio två