I augusti 2013 började vi resan mot ett barn. Något jag aldrig tagit förgivet. Men den 10 juli fick vi vårt efterlängtade plus. Om allt går som det ska förväntas vår Pytteliten komma till oss i mars nästa år. Här är vår resa. Från dröm till verklighet. Hopp och förtvivlan, glädje och sorg.

Add Comment Register

Om detta skulle vara början på en dröm

Jag skriver detta här mest för att komma ihåg ifall att det faktiskt skulle vara så att det är på riktigt…

Det är något i kroppen som inte är som vanligt. Svårt att sätta ord på men… Ett illamående som ligger och gror. Speciellt när jag äter, eller är hungrig. Ett konstigt illamående. Ömma bröstvårtor. Större bröst. Jag sover oroligt av olika anledningar. Kan vara förkylningen som spökar också. Men jag har en diffus trötthet också. Som iofs kan förklaras med sömnbrist.

Ja, konstigheter i kroppen helt enkelt. Min mage brukar ju vara konstig av IBS:en, men detta är något jag inte känner igen alls.

Det är antagligen ingenting. Men OM det är det finns ett litet minne över hur det började…
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 × ett =