I augusti 2013 började vi resan mot ett barn. Något jag aldrig tagit förgivet. Men den 10 juli fick vi vårt efterlängtade plus. Om allt går som det ska förväntas vår Pytteliten komma till oss i mars nästa år. Här är vår resa. Från dröm till verklighet. Hopp och förtvivlan, glädje och sorg.

Add Comment Register

Ska det verkligen komma en liten till oss?

Köpte en bok förra veckan när jag var på loppis, eller nej två, som handlar om förlossning. Jag har så sakteliga börjat inse att den där lille där inne ju faktiskt ska komma ut till oss så småningom. Det har inte riktigt sjunkit in än utan känns fortfarande rätt overkligt.

Gudbarnet var här och gosade idag… Försökte verkligen föreställa mig att vi snart får en egen liten, och trots att han buffar på och att magen bara växer och växer så är det ändå för stort för att förstå på något vis…

Börjar dock bli lite smått oroad och rädd för förlossningen. En vet ju aldrig vad som händer och jag har svårt att blockera negativa tankar. Försöker dock mitt bästa, och så länge vi överlever båda två är jag nöjd. Morbida tankar? Jovars, men det är verkligen en stor farhåga. Att någonting ska gå SÅ fel. Men så har jag ju ett sånt enormt kontrollbehov också, så det är väl därför jag alltid tänker värsta möjliga. För att alltid känna att jag kan kontrollera mina tankar och känslor oavsett den situation som uppstår. Aldrig bli överraskad liksom. Jag inser hur galet det låter när jag läser igenom det, men sån är jag. Galen. Men ändå rätt fantastisk också!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju + = 15