I augusti 2013 började vi resan mot ett barn. Något jag aldrig tagit förgivet. Men den 10 juli fick vi vårt efterlängtade plus. Om allt går som det ska förväntas vår Pytteliten komma till oss i mars nästa år. Här är vår resa. Från dröm till verklighet. Hopp och förtvivlan, glädje och sorg.

Add Comment Register

Till dig i vecka 5

Jag kallar dig Pytt, Pytteliten, för du var bara 1 mm när jag fick veta att du fanns. Jag älskar dig redan. Villkorslöst. Och önskar så att jag ska få träffa dig, att du ska få växa dig frisk och stark. Att jag ska få känna dig sparka, få sjunga godnattvisa för dig när det är dags att sova.

Jag är så rädd för att inte få träffa dig. Men jag vet också att jag vill att du ska få vara frisk, så om du inte är det får du flyga upp till himlen tidigt så ses vi där sedan.

Du är ett litet mirakel. Vårt första mirakel. Vi hoppas att vi får träffa dig.

Kram och kärlek från din mamma
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex + = 15