I augusti 2013 började vi resan mot ett barn. Något jag aldrig tagit förgivet. Men den 10 juli fick vi vårt efterlängtade plus. Om allt går som det ska förväntas vår Pytteliten komma till oss i mars nästa år. Här är vår resa. Från dröm till verklighet. Hopp och förtvivlan, glädje och sorg.

Add Comment Register

Två veckors ledighet till ända…

Ja, så fort det har gått… Två veckor, 14 lediga dagar… Vad har jag gjort egentligen? Sovit och latat mig,  en massa! Träffat nära och kära och tankat mycket energi och glädje. Men också börjat röja lite inför flytten. Rensa och packa… Och kika på inredning. Tänk att vi äntligen ska få vårt eget boende, där de pengar vi investerar verkligen blir en investering. Jag längtar så mycket efter att få nycklarna och få öppna dörren till vårt hem! Mindre än en månad kvar nu…

Ska bli lite mysigt och roligt att komma tillbaka till jobbet igen faktiskt. Kan mina känslor ha att göra med att jag vet att det bara är åtta dagar kvar? Jo, mycket möjligt. Får se till att krama på och vara så mycket med barnen som det bara går nu innan det blir dags att gå hem! Jag kommer ju dock inte kunna hålla mig borta, utan kommer nog att hälsa på där titt som tätt. Det är ju faktiskt inte bara barnen som knyter an till oss, utan vi som knyter an till barnen också! Eller i alla fall jag…
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex × = 30