I augusti 2013 började vi resan mot ett barn. Något jag aldrig tagit förgivet. Men den 10 juli fick vi vårt efterlängtade plus. Om allt går som det ska förväntas vår Pytteliten komma till oss i mars nästa år. Här är vår resa. Från dröm till verklighet. Hopp och förtvivlan, glädje och sorg.

Add Comment Register

Vår alldeles egna lägenhet

Om precis en vecka är vi lägenhetsägare… Då har vi spenderat en dag i lägenheten. En dag som kommer att bestå av städande och rivande.

Lägenheten är i behov av tillfixning. Vi vill fixa iordning alla rum, men kommer att börja med vårt sovrum. Allt ska göras iordning från grunden. Vi ska tvätta tak, måla det, måla väggar, lägga golv, nya lister, nya foder, nya trösklar… Ja, allt helt enkelt. Även klädkammaren som hör till sovrummet ska fixas till. Lika bra att göra saker ordentligt när vi väl gör det.

Jag älskar vit, romantisk, lantlig stil. Och det är den stilen som kommer att genomsyra lägenheten när vi är klara. Sovrummet ska få ett vitlaserat ekgolv (laminat) och väggar, foder och lister kommer att vara vita. Ett framtidsprojekt är också att sätta panel på väggen där sänggaveln ska stå mot. Inredningen kommer att gå i vita, gråa och beiga toner. Det kommer verkligen att bli så fint! När det är klart…
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− två = 7