I augusti 2013 började vi resan mot ett barn. Något jag aldrig tagit förgivet. Men den 10 juli fick vi vårt efterlängtade plus. Om allt går som det ska förväntas vår Pytteliten komma till oss i mars nästa år. Här är vår resa. Från dröm till verklighet. Hopp och förtvivlan, glädje och sorg.

Add Comment Register

Vecka 39

Countdown… 10 dagar idag… We’re getting closer!

Mer sendrag i ljumskarna, otrevlig känsla. Foglossning? Ischias? Kroppen verkar i alla fall förbereda sig. Har sammandragningar men inga direkta värkar ihop med sammandragningarna, ingen molvärk eller så. Har svullnat lite om händerna o därmed tagit av mig förlovningsringen. Känns naket på fingret men bättre att ta av den själv innan den måste klippas av! Magen sitter fortfarande högt upp säger folk, och det kan ju vara ett tecken på att han ännu inte är redo. Försöker hålla stenkoll på om den sjunker.

Försöker att vila mig i form samtidigt som jag försöker fördriva tid. Vila känns viktigt för att göra mitt bästa att hålla ut till efter fredag och inte stressa igång förlossningen. Vill så gärna kunna vara med på begravningen. Tror att väntan känns lite overklig bara för att jag inte vill ställa in mig på förlossning än, jag vill få ta ett sista farväl först. Sen kan fullt fokus komma på förlossningen…

Livrädd för RS-viruset och vinterkräksjukan som verkar hålla på länge i år. Så för den delen får mini gärna stanna kvar ett tag till.

Vi har fått in många gissningar om datum. Dock inget tidigare än 10 mars, och de flesta efter BF.

En reaktion på ”Vecka 39

  1. Vilket datum har du bf? 17 mars? Försökte räkna 10 dagar från 8:e men beror ju på om du räknar med den dagen… men lägger min gissning på 19 mars! :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× nio = 36