I augusti 2013 började vi resan mot ett barn. Något jag aldrig tagit förgivet. Men den 10 juli fick vi vårt efterlängtade plus. Om allt går som det ska förväntas vår Pytteliten komma till oss i mars nästa år. Här är vår resa. Från dröm till verklighet. Hopp och förtvivlan, glädje och sorg.

Add Comment Register

Vecka 5

Vecka för vecka…Tänk att jag får skapa en sån kategori här på bloggen…

Vi plussade precis på V5, 4+0. Så vi går in i nya veckor på torsdagar, vilket jag också tror är den dagen som Pytteliten blev till. Fast två veckor tidigare då såklart. Testet visade gravid 1-2 så mina beräkningar skulle kunna stämma!

Symptom? Jag känner mig annorlunda i magen. Lite molvärk liknande mensvärk ibland, men inget återkommande. Sedan är jag lite illamående och svullen över magen, men det kan lika gärna komma sig av min IBS då jag slutat äta vissa av de medicinerna jag tar för att det står att man inte ska äta dem om man är gravid. Annars inget jag direkt märker av. Jag sover som en kratta dock. Inte för att jag behöver kissa eller så,mutan har svårt för att somna och somna om när jag vaknar tidigt. Ingen direkt trötthet än. Visst känns det lite konstigt att önska sig symptom för att kunna vara säker på att graviditeten fortgår och att Pytt växer, men hellre att veta. Ovissheten håller på att ta kol på mig! Jag är så dålig på att vara lycklig här och nu…

Livrädd för missfall. Imorgon väntar inskrivning hos barnmorskan, får se vad hon har att säga.

Magen i v5

image

 

 

 

 

 

 

 

statistik från min gravidapp

image

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 1 = två