Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

3 dagar kvar!

Nu är det tre dagar kvar tills tävlingen i samband med Petitpure.se är avslutad. Har du missat tävlingen kan du hitta den här :)

Theres_tavling_mars_2011Taggar: , , ,

4

kommentarer på 3 dagar kvar!
 1. mjukisida skrev

  Svar: Han jobbar i Hemtjänsten, de är tydligen väldigt många rökare i just nattgruppen där han oftast är.

 2. Sandra skrev

  Jag hoppas att jag ska hitta energin för att sätta mig och gå igenom deras hemsida snart…. så jag också kan vara med och tävla.

  Svar: Jag tror att många vill att barnen ska komma i säng tidigt på kvällen för att de ska få lite tid tillsammans som par. För vår del har vi lite motsatt inställning… Albin är dödstrött vid 19, och vi har försökt att hålla honom vaken lite längre så att sambon ska hinna få lite mer tid med honom på kvällen, men det har vi slutat med nu, hehe. Vill han sova får han sova.

  För vår del är det mest sovpassen under dagen som varierar. Jag vet nästan aldrig när han vill sova för det ändras från dag till dag. På kvällen är han däremot väldigt punktlig :-D

  Mår du lite bättre nu förresten? Hoppas ni får vara friska nu.

 3. Sandra skrev

  Sv: Ja, jisses jag förstår att det blir en prövning att vara borta från Signe i två nätter. Du är väldigt klok i din tanke att man behöver träna på att vara ifrån varandra. Så sant, så sant. Tack för din reflektion!

  Skönt att ni mår bättre!

 4. Reagerade också över kommentaren jag fick av en anonym dessutom, så fegt! Vadå häng inte upp dig? Jag hänger väl inte upp mig på det utan vill bara diskutera saken vad andra tycker. Den som skrev det har inte ens barn så det är väl lätt att säga.

  Bra att du också fick 3 poäng, fick jag med! ;)


Kommentera


3 + fyra =