Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

4 dagar till BF!

Nu är det bara fyra dagar kvar till BF! Det börjar trycka på lite mer nedåt men fortfarande ingenting som gör ont. Jag har läst om så många som inbillar sig att förlossningen sätter igång hela tiden så jag hade tänkt att försöka ta det lite lugnt och inte hetsa upp mig för allting. Får väl se hur det går sen om jag börjar få förvärkar ;) Vad är förresten skillnaden mellan sammandragningar och förvärkar? Det står olika på olika sidor och oftast verkar det innebära samma sak. Jag har haft sammandragningar sedan vecka 14 ungefär och skulle inte alls betrakta dem som förvärkar. Två av dessa sammandragningar har varit lite kraftigare och gjort ont och de har jag klassat mer som förvärkar.. Rätt eller fel?2

kommentarer på 4 dagar till BF!
 1. Oj snart dags, guuud så spännande! :D

 2. danem skrev

  Sammandragningar och förvärkar är samma sak men många brukar skilja på dem genom att när det gör lite ondare än vanligt, utan att det är värkar dvs, så är det förvärkar..
  Jag själv vet inte då jag slapp det :)

  När du måste stanna upp och andas genom värken och kanske hålla i dig, ja då är det på riktigt.
  Jag hade korta värkar när det startade som kom tätt och det klarade jag mig igenom rätt bra men när det började bli regelbundet och lite längre tid så var jag tvungen att gunga med höfterna och andas för då kändes det mycket bättre.

  Det gör ont att ha värkar men så länge man kommer ihåg att andas och slappna av så går det bra, EDA hjälper också :D Följa med kroppen helt enkelt!
  Det är så värt det när man får se sin lilla älskling :)


Kommentera


× fem = 40