Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

6 dagar kvar till BF!

Nedräkningen fortsätter :) Jag känner dock ingenting och tror att jag säkert kommer få räkna dagarna efter BF också. Annars kan det ju svänga ganska snabbt som jag har förstått det. Eller svänga och svänga, man märker förmodligen helt enkelt inte vad kroppen håller på med. Det är lite läskigt att den, kroppen, agerar självständigt i allt det här. Det gör den ju annars också men det blir på något sätt extra tydligt att det inte går att kontrollera någonting, vilket också kan kännas som en stor lättnad ibland! För mig var det väldigt skönt att höra av flera barnmorskor att ”kroppen kan det där” och att det snarare gäller att samarbeta! Hoppas att jag kommer ihåg det sen.

Tänkte ta en promenad idag istället för att bara ligga på soffan.. Jag har faktiskt orkat träna två gånger denna vecka på min crosstrainer så helt förslappad har jag nog ändå inte blivit. Det känns skönt inför förlossningen att jag fortfarande orkar lite, i alla fall med astmamedicinens hjälp. Får inte glömma den när vi väl åker in! Annars borde det väl finnas resurser där tycker man..?
Kommentera


+ sex = 12