Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ändrade planer..

Det blir ingen föräldraträff idag. Lilla fröken S ville inte somna när hon blev trött så det tog mycket längre tid än vad det brukar göra. Och jag vill verkligen inte väcka henne för att gå på det.. Jag känner henne tillräckligt mycket vid det här laget för att veta att hon inte hade uppskattat att bli väckt 50 minuter senare för att gå iväg i vagnen. Det får bli nästa gång helt enkelt. Jag orkar inte bli ledsen för det heller. Jag är ju rätt van nu och hennes välbefinnande går före mitt! Om det hade blivit jobbigt hade jag ändå inte uppskattat det så det spelar ingen roll. Till nästa gång har vi bil så då går det lite lättare och fortare. Yeeeeey!

Här är några bilder på en pigg och utvilad liten Signe som har snurrat runt i sängen:

P1010355

P1010356

P1010358Taggar: , ,

1

kommentar på Ändrade planer..
  1. sofia skrev

    min fl var så himla enkel och smärtfri så det gör jag gärna om. dck lär det ju inte bli så igen så kanske bäst att hålla sej borta från barnafödandet ;)

    tycker du gjorde rätt i att inte gå på träffen. hade samma sitts förrförragången. K hade äntligen somnat gott och jag kunde välja mellan tre timmars till sömn eller gå upp å väcka henne. vi sov kvar vi…


Kommentera


2 × sju =