Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Anna och Axel (annaaxel.se) Skiten fortsätter..

Som sagt. Skitaffär, skitkundtjänst, skitpersonal. NU VÄGRAR DE ATT SVARA BÅDE PÅ MAIL OCH TELEFON.

Eftersom de verkar ha sina egna regler och riktlinjer vad gäller retur och kundbemötande försökte jag få tag på dem igår för att reda ut allting. Så här skrev de nämligen i det senaste mailet till mig:

”Du får betala faktura och
påminnelseavgift till Klarna i alla fall. Efter att vi har mottagit
varorna tillbaka kan vi be Klarna makulera fakturan, men  inte
påminnelseavgift, tyvärr”

Varför detta krångel? Först måste jag hämta paketet med en avi utan kollinummer = jag får inte hämta paketet. Jag kan inte få ett kollinummer av posten eftersom de inte hittade något paket vid sökning på avinumret. Detta är mitt fel och jag måste betala ändå. Enligt Anna & Axel. De tar fortfarande inget ansvar. Men, eftersom paketet är på ICA, bara det att det är fel på min avi, så kunde det ha fått gå i retur och allt skulle lösa sig. Om det skulle bli så, då skulle jag ändå få betala 300 kr till Anna & Axel PLUS 50 kr i påminnelseavgift till Klarna även om jag inte har kunnat ta ut paketet, återigen på grund av fel på avin. Men det är alltså mitt fel enligt Anna & Axel.

Akta er för att handla där! Köper ni större grejer och det skulle bli ett liknande fel så kommer ni få betala mer än 300 i ”administrativa kostnader”. Kollinummer har de dessutom ingen aning om vad det är. Vanligtvis brukar man ju få ett kollinummer med bekräftelsen när paketet skickas så att man ska kunna söka på det. Men Anna & Axel låter det ansvaret ligga på Posten och framförallt kunden.15

kommentarer på Anna och Axel (annaaxel.se) Skiten fortsätter..
 1. Zandra skrev

  Usch då! Jobbigt för dem att du har en lite större blogg ;) Det lär ju inte vara ett plus för dem! Hoppas det löser sig för dig!

 2. Helt sjukt! Fattar inte var det är för människor som har hand om det där?! Hur fasiken kan kunde vara den som ska ha koll på sitt kollinummer och att företaget skickar rätt? *grrr*

 3. mammatill3 skrev

  Testa att ringa från en annans telefon… det kanske funkar…

  Sv: Ja jag hoppas det håller i sig… kanske är han inne i en tillväxtfas, man sover ju som sagt mer när man växer…

 4. Vad surt! Hoppas det löser sig å tack för tipset… eller varningen!!

 5. gopplan skrev

  Hoppas det löser sig snart. Tråkigt för dem att du har en blogg för du lockar ju knappast nya kunder. Du borde kanske skicka en länk till din blogg med ett meddelande att om de löser allt på ett bra sätt så ska du även nämna det i bloggen?
  Svar: Ja han är tidigt med det motoriska, men däremot är han inte mycket för att prata. Det brukar ju vara så att de utvecklar antingen det ena eller det andra först.

 6. Sandra skrev

  Fy sjutton!! Ja, här har de i alla fall en person som INTE kommer handla där.

  Sv: Ja, det är fint att det finns så omtänksamma människor! Jag försöker göra detsamma.

 7. knytet skrev

  Jag skulle vägrat att betala (för om man betalar har man accepterat) och sen anmäla dem till konsumentverket eller allmänna reklamationsnämnden eller vart det nu är man vänder sig.

  Det är irriterande med oseriösa butiker på nätet, jag har själv inte råkat ut för någon (ta i trä) trots att jag web-shoppar ganska mycket.

  Lycka till!!

  PS. jag förstår din längtan efter sommaren!

 8. En liten skrev

  De verkar ju helt oseriösa på det där företaget!!! Tur att man fick veta i tid. Blir ingen vagn därifrån. Hörde från en annan att de ändå fått mkt kritik i tester. Tur att vi har lång tid på oss att kolla runt! :P

  Nej nån cm hit eller dit gör inget så länge h*n levde och hade det bra där inne! ;)

 9. Usch va tråkigt att det finns så oseriösa företag!

  Jag var inne på att köpa vagn därifrån,men nu är jag ju glad att jag hittade vagnen på Babyproffsen istället :) Kommer absolut aldrig handla något från Anna & Axel

  Hoppas det löser sig!

  Kram

 10. baby skrev

  Trist! Tycker du borde stå på dig och vägra betala! Sen hota att anmäla dom till ARN!

  Var med om liknande med en annan butik som hette Babydrömmen.se som vi beställde vagn ifrån. De skickade halva vagnen och inget mer, vi betalade men resterande del dök aldrig upp, de skickade istället en helt annan vagn,var omöjliga att få tag på, men gav inte upp utan tillslut efter mailbomning svarade dem och lovade att återbetala oss, fick dock inte alla pengar… men fortsatte höra av oss, tog totalt 3 månader att få rätt… Efter det läste jag om flera andra om haft liknande problem och nu har företaget gått i konkurs!

 11. Näe jag har aldrig varit med om ngt sånt här, tack o lov! Men jag tror att du ska kontakta ngn om det här! För det är ju helt sjukt tycker jag!

  Jag tycker verkligen att det är supertrist att ni inte kan babysimma nå mer =/ men ni får verkligen ta igen det i sommar :D

 12. LArs-Erik skrev

  Hej !

  VIll bara tillägga att vi köpte en vagn därifrån 2009, fick chassit utbytt flera gånger, en broms ramlade sönder innan användning. DEt hela slutade med att de sa till oss att vända oss till ARN. Tror ni att Anna o Axel följde ARN ? Nejdå inte alls, de svarar inte ens i telefon eller på mail när vi skrivit o sagt att ARN gav oss rätt
  Vi har köpt en Brio nu för det gick inte o använda vagnen.

 13. Lars-Erik: Ja vi verkar vara många som är missnöjda med Anna & Axel. Vad drygt att det blev en lång process av det hela och att ni fick byta ut en massa saker och sen fungerar inte vagnen ändå!! Ja herregud.. Som sagt. De tar inget ansvar alls utan lägger allt på kunde när någonting går fel, vilket verkar vara ofta!

  Vi tittade också på vagn där men jag är glad att vi köpte en Emmaljunga istället!

 14. anna skrev

  tänk om jag hade sett din sida innan jag beställde från d där skitföretaget, har fått hem 2 babysitters som rent av är livsfarliga, har inte betalat å tänker defenitivt inte göra…….e så förbannad…….

 15. Jalle skrev

  Oj vad det känns igen. Bröstpumpen vi beställde därifrån kom, utan själva pumpen. Paketet innehöll endast en adapter och en tratt!!!
  Telefonen har de stängt av och några mail besvaras inte. Kundtjänsten är obefintlig. Det blir ett fall för allmänna reklamationsnämnden.
  Uppmanar alla som ska handla och först se om det finns likvärdiga produkter hos andra företag. De här är inte seriösa!


Kommentera


7 + två =