Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ännu en dag till historien

Tiden går så fort! Dagarna bara flyger iväg ju.. Och man står här och undrar vad som i hela friden hände!

Vi var till bvc i morse och allt såg bra ut med Signe. Hon hade gått upp 300 g igen så nu är inte nästa tid förens hon har blivit fem månader (kan fortfarande inte fatta att hon är fyra redan). Torrfläcken på benet var nog just det, en torr fläck. Men vi ska ändå kontrollera så att det inte blir någonting annat eller mer. Är den inte borta vid sex månader så får någon läkare kolla på den. Det på kinden är också bara för att det är torrt i luften. Det har hon nog ärvt av pappa som har känslig hud, speciellt på vintern. Så, allt vad bra och vi kan fortsätta slappna av!

Nu har jag också fått svar från Rankhyttans Herrgård och det är bestämt att vi ska vara där för Signes namngivning den 13:e november. Det ska bli så himla mysigt! Inte var det dyrt heller och det kan aldrig vara fel.Taggar: , , , , , , , ,

2

kommentarer på Ännu en dag till historien
 1. sofia skrev

  300g! sikken tjejj :)
  kerstin slog viktökningsrekord idag med 150g på en vecka, annars har hon bara gått upp 100g per vecka.
  vad väger signe?

 2. sofia skrev

  hon vägde 3955g, så hon var ganska stor, iofs en en vecka över tiden åxå. men på två månader har hon således bara gått upp 1kg. men hon följer sin kurva enligt bvc så jag får tro på dom :)
  pumpar du fortfarande? håller sej mjölken på samma nivå eller blir det mindre å mindre?


Kommentera


åtta − = 4