Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Äntligen!

Vi var på öppna förskolan i förmiddags och Signe skulle vara lite äventyrlig och klättra på en stor träbil typ. Hon tog sig vatten över huvudet kan man säga för det slutade med ett fall och en massa blod i munnen. Det verkar som att det har gått bra. H0n kan äta och sover just nu. Självklart blev hon chockad och var väldigt ledsen först. Jag blev också skärrad för det såg ut som att det var så mycket blod MEN för första gången, i alla fall som jag har uppmärksammat själv, tänkte jag INTE att jag var en dålig mamma eller att det var mitt fel. Därav rubriken. Det är inte roligt på något sätt att hon gör illa sig men på ett sätt hör det till, det är oundvikligt i utvecklingen och inlärningen av hur kroppen fungerar och vad man kan och inte kan göra. Äntligen har jag släppt på det där nu. Bättre sent än aldrig eller hur?4

kommentarer på Äntligen!
 1. heartan skrev

  Se där – grattis! Vad härligt att du kan känna så. Och skönt att du slapp vänta så länge, kan man väl säga. Nu kommer du att veta att det är sånt som händer, även nästa gång. För – tyvärr lär hon slå sig igen, lära sig cykla tex. Lika bra att ni båda blir härdade kvinnor!
  Usch vad jag maskar – har massor att göra här ju.. :/ Kram på er!

 2. Underbart för dig Theres! Det kommer känns bättre och bättre för varje gång hon slår sig. Ja, jag säger så nu för det lär ju hända en olycka då och då ;) Molly ramlar om vartannat här hemma, från sängen, stolarna i köket, soffan och som igår från klätterställningen men det har gått bra. Bra för dig att det känns ”bra” nu när detta hände så du kan känna dig ännu säkrare nästa gång det inträffar och vet att det går över. Tänkte inför förskolan och så vidare! Fast nu hoppas jag förstås inte att Signe slår sig allt för mycket! :P

 3. linda skrev

  haha känner likadant. ok, i förrgår var det mitt fel att hon klämde tummen. då kände jag mig dum. men sen ramlade hon och slog sig blodig i munnen TVÅ gånger efter det. det var ren klumpighet av henne själv och inget jag egentligen kunde förutspå. man kan inte ha full koll hela tiden, inte nu när de är så rörliga!

 4. Emma H skrev

  Vad skönt att du kunde släppa de känslorna! Ett stort steg i mammarollen. =) Det är alltid jobbigt när barnen gör illa sig på olika sätt, men värst när man själv tar det på sig. Som den gången jag lyfte upp Claudia i vår säng som är rätt hög (hon var någonstans mellan halvåret och året) och hon kröp i snabb takt rätt över till andra kanten och for ner i golvet med munnen först. Fyyy vad det gjorde ont i mig då, taskig och korkad jag kände mig. =( Men för det mesta får de ju liksom ”skylla sig själva”. Även om man är med och vaktar och aktar så måste de slå sig. Lite väl många gånger tycker jag ibland, men ändå.


Kommentera


9 × = åttio ett