Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Är det någon mening…

… med att fortsätta blogga när jag bara blir sjuk hela tiden? Just nu är det sköldkörteln som protesterar på något sätt. Den är förstorad, hård och öm. Kul! Läkarna är lite förbryllade över provsvaren och har inte kunnat fastställa vilken typ av sköldkörtelsjukdom det är än. Har jag tur är det en riktigt långdragen inflammation. Har jag otur så kan det vara något annat som kräver mer behandling än vad jag redan får. Förrförra veckan fick jag en infektion i fingret och två veckor innan dess hade jag njurbäckeninflammation. Jag börjar dessutom känna att en rygginflammation är på väg. Igen.. Samma ställe för tredje eller fjärde gången. Jag funderar på att radikalt lägga om kosten och ta tag ordentligt i träning. Inget småätande av godis och kakor utan det får bli max en gång i veckan och mer ätande av grönsaker och frukt, mindre kolhydrater och mer protein. Någon positiv effekt borde det väl få? Jag är så trött på skiten nu.. Och vi får väl återigen se hur det blir med bloggen.3

kommentarer på Är det någon mening…
 1. Tomas skrev

  Låter som du inte har turen på din sida just nu. Hoppas det vänder snart. Håller tummarna att du fortsätter att blogga.

 2. mammatill3 skrev

  Oj, det var läääääängesen jag var inne och hälsade på här ser jag. Jag har missat massor. Får läsa igenom bloggen när jag hinner :D

  Jobbigt när man ska behöva vara dålig hela tiden. Hoppas det blir bättre snart så du kan blogga som du vill :D Förresten har kollat lite på dina inlägg och jag måste nog säga att Signe är väldigt lik dig faktiskt, och jag älskar hennes framtänder, gluggen är bara så bedårande :D

  Kram på dig :D

 3. Men din stackare!!! Hur mycket sjuk får man bli liksom?! Funderar på att lägga ner bloggan jag med..fast av andra anledningar. Hinner ju inte med lika mycket som jag skulle vilja sen känns det inte som den ger så mycket längre..
  Hoppas allt löser sig för dig!
  Kram!


Kommentera


6 × sju =