Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Är det sommar nu och vem är du?

Och vart tog i sådana fall våren vägen? Jag tror att det var vår i max en vecka hos oss. Inte för att jag klagar men våren hade gärna fått inkräkta lite på vintern de första månaderna av året för jag är inte en vintermänniska!

Okej, nu kommer jag fråga en sak som jag egentligen tycker är lite löjligt att fråga. Det är många som läser min blogg och de som kommenterar utgör cirka 5% av läsarna. Vilka är ni andra? Det vore roligt att få ett litet hum :) Hoppas att det är någon som ”vågar” svara!7

kommentarer på Är det sommar nu och vem är du?
 1. Dan skrev

  Hej!
  Jag läser din blogg men har nog aldrig kommenterat. Jag är iaf Sambo till Sandra och vi har Albin tillsammans, som du oxå träffat vid ett tillfälle.
  Dan var namnet.

 2. Jessica skrev

  Jag läser ofta men kommenterar sällan. Men det kanske du visste!

 3. mammatill3 skrev

  Ja läser din blogg lite då och då… blir inte så ofta längre tyvärr.. hinner inte med det…

  Så jag är iaf en :D

  Jag har samma problem som du… det är kanske 3-4 st som kommenterar i min blogg men betydligt fler som läser… Jag håller med dig om att det är tråkigt men som sagt… man kan ju inte tvinga folk att kommentera heller ;)

  Hoppas du haft en super trevlig påsk!

  Kramar

 4. Jenny skrev

  Jag läser.. Men det vet du ju redan ;)

  kram på dig!

 5. Jag läser också din blogg och har gjort det ganska länge eftersom jag kikat runt här på minbebis.com i ett år ungefär innan jag själv skaffade blogg här.
  Jag gillar din blandning av vardagsinlägg, politik och debattfrågor och fastnade för din blogg när jag läste ditt otroligt ärliga och starka inlägg om din jobbiga tid efter förlossningen. Det var det inlägget som fick mig att fastna för minbebis.com och surfa runt och hitta fler intressanta bloggar. Utan det inlägget hade jag nog inte vågat starta min egen blogg här, tycker att det ofta kan vara så att man på bloggar skriver om det positiva och gulligulliga, men du vågade vara ärlig och skriva om jobbiga saker och gav mig mod till detsamma. :)

 6. sofia skrev

  sånt undrar jag med. vilka är alla som aldrig skriver en enda liten kommentar lixåm? :)

 7. Sandra skrev

  Jag undrar detsamma. Det är MÅNGA som läser som aldrig kommenterar.

  Hoppas du vill följa med oss när jag låser min blogg.

  Kram


Kommentera


× 5 = tio