Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Attack!

Idag skedde första attacken mot Signe av katterna. Det var i och för sig bara en som attackerade, nämligen tjockiskatten som ska föreställa den snälla av dem. Vi satt i sängen och gosade, jag, Signe och tjockisen. Signe klappar inte direkt snällt utan tar i mycket bestämt. Detta brukar vanligtvis gå bra men nu flög han fram och försökte bita och riva henne. Dock utan fräs eller morr så hon märkte ingenting. Jag hann som tur var fram med handen och armen mellan också. Någon gång kommer det gå sämre… Men det är väl så de lär sig antar jag?? Både Signe och katterna. Smalkatten har i alla fall vett nog att gå iväg.7

kommentarer på Attack!
 1. Louise skrev

  oh, undvikligt antar jag… precis som du säger tror jag att det är så de lär sig, eller förstår att det är smartast att dra sig undan om händerna blir för bestämda! Tur att ingen gjorde illa sig!

 2. zandras skrev

  Tur i oturen, eller nåt :P Det är ju absolut så de lär sig.. båda parter. Kul att hon får växa upp med katter tycker jag… Jag är så ledsen över att min sambo är allergisk, annars hade jag haft två katter jag med.

 3. kajsakavat skrev

  men shit! :( sånt där är läskigt, katter är ibland oberäkneliga.
  Skönt att det gick bra ändå.
  kanske skulle ett rivmärke ge skräckkänslor för katter istället det vet man aldrig… istället för att ”skapa respekt”, för Signe kanske reagerar annorlunda?

 4. kajsakavat skrev

  svar:
  en vän till m ig upplevde samma sak, att bemötandet och trivseln på BB var sämre än förlossningen. Konstigt och tråkigt!! Så hon valde att åka hem tidigare, även fast hon nog bara sovit en natt (är förstföderska). Och i alla gravidtidningar läser man att man ska försöka stanna så länge som möjligt så man får in lite kring amningen, skötseln av bebis etc.
  :(

 5. Knut är faktiskt inte så superintressera av katterna och det är väl på gott och ont. Det hade varit roligare om han så fort han såg ngn av katterna, velat dit och klappa. Men jag försöker visa honom katterna, men han tittar inte ens på dom :P sen så är det väl bra att han inte alltid vill till katterna, utan att det är bra att dom får sina lugna stunder :) men när han väl klappar dom så är det öronen som är det roligaste att dra i och då får man vara beredd och bända upp hans hand innan han hinner slita för mkt i dom :) sen så brukar han klappa i pälsen oxå, men bara Isak störstkatten och han har än så länge inte sagt emot att Knut sliter, men det lär ju komma den dagen oxå för oss!

 6. sofia skrev

  vad härligt med nån som inte tänker skicka katten med en enkelbiljett i en svart sopsäck till himmlen pga en sån sak. jag tror åxå det är så dom lär sej, både djur å barn! :)

 7. sawiik skrev

  Sitter och väntar på att det ska hända här med. Love har testat Nisse lite grann genom att dra i svans och päls men han blänger bara surt. Stina går också oftast iväg men hon har mer temperament än Nisse.
  Jag försöker hålla bra koll när de är nära Love men som du säger så får de lära sig sen själva vad som är ok och inte.

  Det enda hemska är ju om Love blir riven i ögat t ex. :(
  Tur att det gick bra med Signe!


Kommentera


− 4 = fem