Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Bara en natt. Snälla?

Jag vet att andra har det sämre än mig/oss. Men kan vi inte bara få sova en endaste liten natt? Bara få sova ut?

Signe var jättetrött hela dagen igår. Av någon dum anledning har hon fått svårare igen att komma till ro och somna. Vi vaknade 04.25 idag. Förmodligen hade hon sovit längre om det inte hade varit för att katterna välte ut en stålskål med olika köksgrejer i.. Först ner på bordet och så lite andra saker på golvet och så välta stolen på det.. Sen har det också blivit så att så fort man går in i hennes rum nu för att lägga henne börjar hon skrika. Inte smågnäll utan gallskrik rakt ut. Vad beror det på? Hon har blivit mer knusslig överlag den senaste tiden men vid läggning är det nu riktigt jobbigt, för alla inblandade. What to do, what to do?

Kolla vad härligt det ser ut:

sova_12802221_71342672

(Bild från google.se)8

kommentarer på Bara en natt. Snälla?
 1. pallelina skrev

  Det som här just nu. att söva Hugo är svårare än på länge och ibland hjälper inget annat än bröstet efter långt skrikande med napp och ändrade metoder och vaknande. tips vore inte så dumt. Nätterna sover han bra bara han får sova hos oss i vår säng och det är ju lika med sämre sömn för oss.

 2. Det där med namn… Jag själv vill att namnet ska passa internationellt också, speciellt förnamnet. Sedan är det en smaksak hur man själv vill men jag själv skulle nog inte ta ett namn som är ett slang för något på engelska. Jag tänkte om ni ska ut och resa eller om Signe vill studera utomlands/ bo utomlands när hon blir äldre. Fast å andra sida så vet jag ju inte vad det är för slang erat namn i så fall skulle vara. Kanske har jag aldrig hört det och kanske är det ett gammalt slang om håller på att försvinna??

 3. radovic skrev

  Svar: Svårt att veta beror ju lite på vad det är för ord om det är typ könsord skulle jag nog inte välja det men om det bara är lite vanliga svordomar så varför inte?

  Det hjälper inte att tänka att de finns dem som har det värre med sömnen man känner ju inte till något annat ens sitt egna lidande.

  Jag vill inte låta som någon expert jag vet bara att för oss så går det upp och ner med sömnen. Ena veckan somnar L. helt nöjt och nästa under gallskrik. Svårt att veta men jag tror på att hålla sig till rutinerna vad som än händer emellanåt annars blir de mer förvirrade.

 4. Maria skrev

  Det går lite upp å ner med sömn och läggningen här med. Nu är det nog mycket pga tandsprickningen som han inte vill somna. Men annars kan de små sova oroligt, vakna ofta eller få som mardrömmar när de fått mycket intryck eller börjar sitta själva osv. Tror det ska stå mycket om det på growingpeople.se och babycenter.com

 5. hostherese skrev

  Lite strul med sömnen här med. Har hållt i ett tag, men jag slutar inte hoppas på en hel natt :)

 6. sawiik skrev

  svar: Ja, då får vi hoppas att du snart kan sluta med medicinen. Janne fick äta nåt gummipulver en gång när han hade problem på det planet. Fast det var ju inte särskilt gott.

  Vi har bara ett läge vad jag kan se. Men för att det inte ska bli för rakt så har jag lagt täcke och kudde i svanken. :)

 7. sawiik skrev

  Inte kul när de sover dåligt. Inatt sov Love bra faktiskt, vaknade inte och var super pigg utan ville bara ha mat och ny blöja. Med varje uppgång kommer det ju en nedgång så det är väl bara att njuta. ;)

 8. sofia skrev

  ja en helt ostörd natt vore fint! här sover vi ju 22-5-6 å till 9 men ändååå, lixåm kunna lägga sej när man vill och gå upp när man vill, det saknar jag :D


Kommentera


5 + fyra =