Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Bebben börjar få rutiner

Nu märks det faktiskt att människan i magen börjar få lite sovrutiner. Hon (om man ska lita på ultraljudet) och Mao (tjockiskatten) väcker mig ungefär samma tid mitt i natten. Bebben rumlar runt, sparkar och glider från sida till sida medan katten försöker hångla med min näsa. Som tur är behöver jag ändå alltid gå på toaletten vid den tiden så det är ju snällt att de väcker mig. Det märks att plutten där inne är lite av en nattbebis, men det ska väl vara vanligt? Även om jag känner henne mycket på dagarna, även nu, så är hon galen på kvällen, natten och morgonen. Om det finns ett samband mellan livlig bebis i magen och livlig bebis utanför så kommer vi att få fullt upp! En annan konstig grej är att hon har börjat sparka under höftbenet när jag ligger på sidan, som att hon glider ner och nästan fastnar där ett tag. Känns väldigt skumt och lite obehgligt. Men då är det bara att trycka upp henne så sparkar hon någon annanstans!

Idag blir det läsning av en annans c-uppsats inför ventileringen på måndag. Känns som lagomt roligt lördagsnöje.. Men ikväll blir det mys, förmodligen med film och grönsaker, chips och dip. Mums!6

kommentarer på Bebben börjar få rutiner
 1. stina skrev

  Hej, jo visst finns det nog ett samband. Bebisar äter ju en hel del på nätterna, inte alla men många. :)
  Mysigt att känna sparkarna i magen! Saknar det och det är ju faktiskt en känsla man inte kommer att få uppleva igen…

  Vilken vecka är du i nu? Har du en ticker i forumet? Den går att få in i högerspalten om du vill.

 2. elinelin skrev

  Åhh. Det låter mysigt! Längtar!

 3. emelie skrev

  Åhh vad mysigt att den börjar få rutiner.. Jag märker att min lilla plutt alltid är vaken och sprattlar omkring på morgonen! Än så länge har jag inte blivit väckt på nätterna, men det kommer nog antar jag =)

 4. stina skrev

  Yes, du tar den som heter text, kopierar den koden du har i forumet (tror jag) och sedan väljer du att måtten ska vara så att den blir max 250 px bred. Maila den till mig om du inte får till det. :)

 5. Sarah skrev

  Va mysigt det låter! Jag är lite ledsen att jag är så långt bort. Jag har ju inte ens fått känna på någon spark… :S Hoppas iallafall att ventlieringen går bra! Jag älskar dig och saknar dig väldigt mycket!!! Kram

 6. Nej det är tråkigt faktiskt! Men det finns ju inte så mycket att göra åt det.. Jag hoppas att du orkar komma och hälsa på någon gång när det inte är så mycket i skolan. Jag älskar dig och saknar dig också!! Kram


Kommentera


fem − = 4