Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Bloggala och 20 tals tema?

JAG HAR HITTAT EN KLÄNNING TILL MAMMABLOGGALAN!!!!!

Äntligen! Den är i lite 20 tals stil tycker jag. Nu blir jag sugen på att gå hela vägen ut med 20 tals temat men undrar lite om det blir för mycket maskerad av det hela? Det vill jag verkligen inte! Jag vet inte riktigt om jag kan visa klänningen här än men den är svart med en massa söta dekorationer och stannar ovanför knäna. Jag skulle, om jag nu väljer att köra på med 20 tals temat, vilja ha en sådan där huvudbonad som de hade då men jag kan för allt i världen inte komma på vad den heter. Så här ser de exempelvis ut i alla fall:

30tal2

30talJag har sökt på hårfjäder, 20 tal och accessoarer och en en massa annat. Om det är någon som vet vad de heter eller ännu bättre var de finns så säg till! Jag skulle bli otroligt glad :) Jag tar gärna emot tips på skor, väska, smycken med mera som kan passa ihop med detta. Här är en blogg där en tjej ser ut ungefär som jag menar fast min klänning är lite mer glammig :)3

kommentarer på Bloggala och 20 tals tema?
 1. Sandra skrev

  Vad fin du kommer bli! Jag kan tyvärr inte så mycket om mode, så inga tips tyvärr.

  Önskar dig och hela familjen en härlig påsk!

 2. Emma H skrev

  Men åh, helt kanon att du hittat klänning!!! =D Låter riktigt fint med 20-talsstil, hoppas du hittar en huvudbonad. Ser ju ut som att det inte vore allt för svårt att fixa ihop en själv annars. ;)

 3. Jessica skrev

  Jag gillar håraccessoaren. Starkt!


Kommentera


sju + = 12