Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Cherry on top award!

Jag har fått en Cherry on top award av Lisa – mamma till Knut! Tack så jättemycket!

Cherry_Award

Med den här awarden ska man berätta tre saker som ligger en varmt om hjärtat och sen ska man visa en favoritbild. Efter det skickar man awarden vidare till fem bloggare man gillar.

Tre saker som ligger mig varmt om hjärtat: 1. Min familj! Speciellt Signe och Patrik!  2. Mina vänner.  3. Lugn och ro.

Min favoritbild är en bild på Patrik och Signe när hon är fyra dagar gammal:

P1000697

Jag skickar vidare denna award till några av de bloggar jag tycker om och läser dagligen:

Milla – mamma till Jesper

Emelie – mamma till Oliver (och snart en till!)

Jenny

Malin – mamma till Leo

Stina – mamma till Ella och TuvaTaggar: , ,

5

kommentarer på Cherry on top award!
 1. mamamalin skrev

  Nämen vad kul, tackar tackar =)!. Får fullfölja awarden när jag har tid =)! Passa på att tävla imorgon.

  Fuck lustgas, eller hur =P

 2. mamamalin skrev

  Nej jag sluddrade bara av lustgasen, som efter några glas vin =P

 3. Vilken fin bild :D Har inte haft tid att svara idag, så det var tur att du hittade den :)

  Ja det är ju skönt att Signe sover hela natten! Det är riktigt irriterande att Knut fortfarande vaknar 2 gånger per natt…. suck…. men det är väl bara att stå ut, ngn gång borde han ju börja sova hela nätter…. tycker jag iaf….

  Läste inlägget längre ner, jag tycker inte att du är ngn hönsmamma! I såna fall är jag oxå det! Jag känner exakt samma som du! Jag tror inte ens att jag skulle lämna Knut med mina svärföräldrar och dom bor i samma kommum och hälsar på Knut minst en gång i veckan! Men jag känner mig inte säker med dom och dom kommer inte att få ha hand om honom på ett tag tror jag! Men min mamma har varit med lite mera, jag har sett att hon kan söva Knut när det behövs och lite såna saker. Och självklart så kan jag ju lämna Knut med Andreas :) det har jag absolut inga problem med :) men däremot har Andreas lite problem att jag lämnar Knut med honom! Och det är nu efter han har börjat jobba borta, han känner sig inte alls lika säker som i början. Plus att det blir inte bättre att Knut inte tar nappflaskan av Andreas, det gjorde han förut men inte längre… Men jag hoppas att det blir bättre med tiden :)

 4. Naaaaw…va gullig du är!! Tackar tackar! :-)

 5. stina skrev

  Tack söta! Jag har redan haft den; http://minbebis.com/blogg/stina/cherry-on-top-award/

  Kram


Kommentera


sex − 6 =