Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Coming up! Tävling med Petit Pure

Maria-Theres i samarbete med:logo

Jag kan stolt meddela att det snart kommer en tävling i samarbete med Petit Pure här på bloggen. Jag har inte haft tävlingar förut för att jag är väääääldigt kräsen med sådant. Jag vill att det jag har på bloggen ska vara sådant som jag kan stå för, rekommendera själv och så vidare. Petit Pure erbjuder ekologiska barnkläder så det ska bli jätteroligt. Håll utkik efter det!4

kommentarer på Coming up! Tävling med Petit Pure
  1. Sandra skrev

    Vad roligt!

    Såg du skidskyttet idag? SÅ bra :-D

    Ha en fin kväll!

  2. Kul med tävling, jag älskar ju tävlingar men det visste du väl redan? ;)

  3. Vad roligt =)


Kommentera


7 − två =