Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Crosstrainerträning

Jag har precis tränat lite mer än en halvtimme på min crosstrainer.. Jag lyssnar på musik samtidigt och tycker att det är skittråkigt att inte ta i lite. Men nu efter blir jag ju såklart orolig. Tänk om jag tar i för mycket och att syresättningen istället fokuseras till musklerna och inte till bebisen? Någon som vet? Det piper dessutom i luftrören.. Vore väldigt, väldigt tacksam för info! Jag sjunger samtidigt så att jag ska märka om jag blir för flåsig, och för att det är roligt såklart, men pipet kom efter..! Äh, jag är säkert bara löjlig. Hon förefaller må bra eftersom hon fortfarande sparkar och bubblar bubbelpool (rycker på något konstigt sätt så att hela magen vibrerar).

Eftersom jag har varit duktig och tränat blir belöningen en Fazer mintcrisp, godaste chokladen!

fazer Mums!2

kommentarer på Crosstrainerträning
  1. Sarah skrev

    Åhå va gott:) jag har ingen info om magen… men jag tänkte på det att det piper i luftrören. Det kan vara att man har ett virus i halsen har jag fått lära mig. Inge farligt, men man kan få det innan man blir förkyld. Fast du har ju i och för sig varit förkyld rätt mycket:P

  2. Ja.. Jag får så när jag går till jobbet också men det försvinner ju efter ett tag. Jag tror att det kan bli så av trycket mot lungorna också. Alltså av bebisens och livmoderns tryck.


Kommentera


− 7 = ett