Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Dåligt humör? Det fixar Katy Perry!

Den här morgonen har varit både lite jobbig men mest mysig. Signe tycker nog att jag tar lite för mycket tid på mig när jag äter frukost eftersom hon blir frustrerad varje gång. Dock går det bättre och bättre också. Vi tittade på MTV och dansade lite efter frukosten och när Katy Perry i California Gurls dök upp var Signes dåliga humör som bortblåst. Kanske för de överdrivna, övertydliga minerna och alla färger?

katy-perry--california-gurls-girls-single--albumcoverproject_com1

kommentar på Dåligt humör? Det fixar Katy Perry!
  1. sofia skrev

    du, hur gör du med amningen, du skrev det att vi nästan gjorde samma? ammar du någonting alls, eller ger du bara bröstmjölk på flaska? och hur ofta pumpar du isåfall? är så rädd att mjölken ska börja sina… men hon ammar två ggr per dygn och jag pumpar två ggr, så fyra ggr per dygn stimuleras ju bröstet.. men högern, som bara pumpas två ggr per dygn (ammar inte från höger), verkar börja lägga av fast att jag tömmer bröstet så gott det går när jag pumpar :(


Kommentera


3 × två =