Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Det blir nog inget

01-26311

kommentarer på Det blir nog inget
 1. Magda skrev

  Det är dyrt med hus överallt tror jag.
  Vi är nöjda med läget men inte storleken, vi vill ju om vi kan bli fler i familjen. Vi sitter just nu och planerar att bygga ut..inte helt spikat än, men jag tror det blir så.
  Hus är ju aldrig fel, men en måste ju hitta ett där en tror en kan trivas ett tag, inte bara ta första bästa. Samma med lägenheter skulle jag tro, men ett hus känns på nåt sätt mer permanent.
  Hoppas ni hittar nåt som passar era behov.

 2. sawiik skrev

  Jag är mycket nöjd med hur vi bor nu. Men ibland skulle jag vilja flytta lite mer på landet, att vi inte bodde så nära alla andra hus. Eller att vi bodde nära havet i Göteborg. Nackdelen är väl att jag skulle vilja ha enplans och större. ;)

  Ja, man funderar och funderar. Janne är med på ett till barn sen får vi se. Jag kan tänka mig 3-4 kanske? :)

 3. Vi är toknöjda där vi bor men det visste du väl redan. Ett hus skulle inte vara helt fel men det får komma så småningom. Brukar hålla lite utkika här uppe vid oss om det blir någon till salu men inte sett något, har ni?

 4. Både nöjd och missnöjd :P

 5. Maria skrev

  Jag är skitnöjd med hur vi bor =) På landet men ganska nära till stan ( en mil), i enplansvilla, finaste utsikten och de få grannar som finns borde få medalj =)

 6. mammatill3 skrev

  Ja du det va ju tråkigt att ni inte fastnade för det… Men det är ju bara att leta vidare :D
  Usch det här sötsuget är hemskt. Jag som lovat mig själv att jag absolut inte skulle äta en massa ”skit” för jag ska få rätt på min kropp efter förlossningen. Ändå sitter man där mitt i vecka med en påse godis… Fy på mig ;)

 7. Längtar sjukt mycket tills vi kan flytta till ett radhus eller liknande ! Just nu bor vi i en etta på 38 kvadrat :P Men vi trivs, fast litet är det ju..

 8. sofia skrev

  här där jag bor går ett hus på 5-6 miljoner. sjukt. vi bor ju jättelitet och måste flytta men vi vill iiiiinte. nu funderar vi på å bygga upp en loftsäng å sova där å inreda ett litet rum åt kerstin under hehe..

 9. Området är lugnt o skönt,och nära till mycket grönområden och promenadstråk.. Lägenheten är tyvärr ganska liten (om än bra planerad) och rätt dyrt :/

 10. Magda skrev

  sv, åh kul att du oxå är med i beachgirls :) ju fler desto roligare tycker jag.

  Ja, det är kul o kolla på hus och lägenheter…

  (vill inte verka gammal och dum, men jag har lite svårt att läsa dina inlägg numera :( Kanske behöver jag glasögon. Det är jättesnygg stil men tror det är färgen som gör det svårt)

 11. Sandra skrev

  Vad tråkigt att det inte kändes som er lägenhet. Bättre lycka nästa gång.

  Vi vill ju ha annat boende men har kommit fram till att vi ska spara ihop mer pengar först. Vi bor ju hyfsat bra just nu, det är bara det att vi längtar efter trädgård och ”på landet känsla”.


Kommentera


två + = 4