Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Det gick bra!

Så, nu är första natten med sovpåse avklarad. Och vet ni vad? Hon sov i över 11 timmar!! Stört. Och störtskönt :) Då kanske man kan justera dagsömnen så att det bara blir en timme åt gången de två gångerna hon sover istället för 1½-2 timmar som det har varit tidigare. Hon sov länge natten innan också så man kan ju hoppas att trenden fortsätter. Då skulle vi även kunna lägga henne tidigare på kvällen. Hoppas, hoppas.

Bilden jag lade upp på sovpåsen förut tycker jag inte gör den rättvisa faktiskt. Den såg mycket bättre ut och det kändes som att den var av bra kvalité, ingenting som går sönder i första taget.Vad har ni andra för sovpåsar?

sovagott

Nu har förresten vintern kommit tillbaka med full kraft, om den någonsin var borta. Man försökte väl intala sig själv det! Ännu en anledning till att jag inte gillar vintern är Signes eksem. Kommer det vara så här varje vinter? Det är ju hemskt.. Vi kan i alla fall nu utesluta att det skulle vara mjölkallergi. Efter dagen ute igår, och förmodligen babysimmet också, har eksemen kommit tillbaka nästan till sitt värsta stadie. Armar, ben, rumpa och ansikte är utsatta.. Ska man sluta babysimma då? Jag som ville göra henne vattenvan ifall det skulle hända en olycka. Hoppas att jag då kan få tillbaka pengarna.. Det kostade ändå 1200!!2

kommentarer på Det gick bra!
  1. Sandra skrev

    Vad skönt att det gick bra till slut! Albin älskar som sagt sin sovpåse. Vi har en Lodger Hopper sovpåse till Albin. Den är i 100 % bomull och inte så tjock eftersom Albin är en varm pojke (precis som sin pappa ;-))

  2. Emma H skrev

    Galet skönt med elva timmarsnatt! Men det låter verkligen inge kul med eksemen. Det kanske kan vara att hon är allergisk mot klor? Bara som ett exempel. Min mamma är det och har aldrig kunnat simma på badhus eftersom hon börjar klia en massa då. Vet inte riktigt hur hon reagerar eftersom hon aldrig varit med som jag kan minnas, men. Kanske skönt ändå att det inte var mjölken som Signe var allergisk mot, fast jobbigt att inte veta.


Kommentera


sex − = 3