Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Det här får mig att må bättre

Utmaningen dag 23 – Det här får mig att må bättre

Den som är allra, allra bäst på att få mig att må bättre är Patrik! Han kan ofta få mig att tänka om eller tänka till när det behövs. Efter honom kommer min lillasyster som ni säkert vid det har laget har märkt att jag står väldigt nära. Sen kommer mina föräldrar och resten av min familj. När vi träffas allihop blir jag så glad! Jag längtar som en tok till jul. Familjen är väldigt viktig för mig och jag har sådan tur som har fått en så fin familj!

Mina vänner betyder också mycket. De jag står nära är sådana som jag vet alltid kommer att finnas kvar. Jag har även fått nya vänner efter det att Signe kom, genom föräldragrupper, babysim, mamma-bebisträffar och så vidare. Det betyder också mycket för mig. Att kunna göra roliga saker tillsammans med Signe.

Annars är jag ganska mycket av en funderare. Jag behöver inte göra någonting jätteroligt eller avancerat för att må bättre. Det kan räcka med ett bad, att läsa lite, se på tv eller bara sitta och tänka. Jag älskar naturen och framförallt skogen. Det har jag fått mest av min pappa tror jag. Jag var ut mycket med honom när jag var liten. Att plocka svamp exempelvis kan vara ren terapi för mig!

Om jag skulle vara ledsen nu för tiden räcker det dock oftast med en blick på min guldklimp så mår jag bättre igen!

alskling4

kommentarer på Det här får mig att må bättre
 1. Har märkt nu när man blitt mamma att det räcker med ”så lite” för att bli glad. Saker man inte tänkt på förut på samma sätt. Snacka om att förändras och omvärdera! :-)

 2. kajsakavat skrev

  ibland behövs det så lite, härligt det :)
  det som får mig att må bättre är motion och frisk luft och fikamys med nära och kära. Kanske inte heller så jättekrävande ;)

 3. Tomas skrev

  Ja julen är en härlig tid då familj, släkt och vänner samlas. Alla bryr sig om alla. Det är slående.

  Svar: Teodor ska få en gå-stol bland annat. Vad ska ni ge Signe? Lite tidigt med gå-stolen redan men ska bli kul när han väl kan använda den. Tack för tipset. Det är ju bäst om de kan sova även fast det låter lite runt omkring.
  Jag jobbar och går på en skift period igen imorgon. Trist att behöva jobba natt över hela julen. Våra familjer bor lite utanför men ska iaf försöka ta mig ut en sväng till sambons föräldrar för lite jul firande. Blir ju våran första jul tillsammans med Teodor. Hur firar ni jul? Kommer alla hem till er eller åker ni bort?

 4. Emma H skrev

  Jag är jättedålig på att ta mig (och barnen) ut i naturen, men tycker verkligen om det när jag väl lyckas. Du får mer än gärna dra med oss ut i svampskogen nästa höst! =)


Kommentera


− tre = 4