Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Det här saknar jag

Utmaningen dag 28 – Det här saknar jag

Det jag saknar allra mest är min syster Sarah. Hon bor för långt bort för min smak. I Örebro som det tar en tre-fyra timmar till. Visst det är inte superlångt bort men det är för långt. Utöver det saknar jag inte så mycket, för jag har ju så mycket ♥ Jag har en fin familj, goda vänner och någorlunda bra hälsa. Vad mer kan man önska sig egentligen?

Andra saker som jobb, hus och så vidare vet jag att vi kommer skaffa, att vi ganska snart kommer ta oss dit!3

kommentarer på Det här saknar jag
 1. radovic skrev

  Låter som rätt att sakna syrran.

  Svar: Det är exakt 23 månader och två veckor mellan mina barn ;)

 2. Sandra skrev

  Alltid fint att läsa om din relation till din syster.

  Svar: Vi har inte planerat så långt gällande ett syskon till Albin. Det enda vi pratat om är att vi ska försöka skaffa ett till barn under 2012. Så då kommer ni nog skaffa barn innan oss ;-) Nu när jag tänker på det och jag skulle få önska så skulle det vara perfekt att få en liten våren 2013. Då har förhoppningsvis Albin kommit förbi den värsta 2-års trotsen, och jag har mått illa under hela hösten 2012, istället för hela julen som förra gången ;-) Vi får väl se hur det blir. Inte alltid lätt att planera sånt fullt ut.

  Vi har inte provat mango än. Den jag köpte hem var tyvärr alldeles för rå när jag skalade den. Den såg inte alls bra ut. Sedan har jag glömt bort att köpa ny. Vad bra att fisken uppskattades! Vi har inte provat fisk än, men planerar att göra det när vi åker till mina föräldrar över jul. Min mamma har köpt hem och planerar ;-)

  Nä, vi har faktiskt aldrig tänkt på Falun som bostadsort. Det blir lite åt fel håll för oss. Sambons familj bor i Ludvika och smedjebacken, och min familj bor i norra Östergötland. Men Falun är en riktigt mysig stad. Mycket mysigare än Borlänge. Så jag förstår att ni trivs.

 3. Älskar dig! Nu är det inte alls långt kvar tills vi ses! kram kram <3


Kommentera


nio − 8 =