Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Detta ångrar jag

Utmaningen dag 19 – Detta ångrar jag

Det finns en del saker jag ångrar. Jag vet att man inte ska ångra men hur lätt är det egentligen? Det mesta är ändå färdigt liksom. Den största saken jag ångrar är att jag inte sa till om en sak tidigare i min barndom. Jag var med om någonting väldigt jobbigt och hemskt i flera år, från så länge jag kan komme ihåg till jag blev 14. Vad det är vill jag inte säga. Men hur som helst borde jag ha sagt till tidigare. Dock kan jag egentligen inte anklaga mig själv för det heller.. Jag visste inte hur det skulle gå till eller vad som skulle hända om jag gjorde det. En dag tog jag mod till mig och gjorde det så egentligen borde jag väl vara glad för att det ändå hände någon gång.. Nog om detta svammel! Det är ändå bara ett fåtal som vet vad jag pratar om!

Som en del andra har skrivit om ångrar jag också att jag inte fokuserade mer på gymnasiet. Men anledningen till det är det jag skrev om ovan. Jag mådde riktigt pissdåligt psykiskt och åt Zoloft vilket gjorde mig helt avstängd på alla sätt. Jag klarade i alla fall gymnasiet med fullt betyg och en del vg och mvg så man får väl vara nöjd med det. Tyvärr orkade jag inte plugga upp betygen för att få tillräckligt höga och komma in på det jag egentligen ville. Men jag nöjde mig med det jag kunde komma in på och hade jag inte gjort det hade jag aldrig träffat Patrik!

Nej usch… Nu blir jag så arg när jag sitter och tänker på det här att jag inte orkar skriva mer. Jag vill bara slänga skärmen åt helvete! Hur en enda person kan förstöra så mycket för så många andra.

Och jag hade kunnat skriva ”nej, jag ångrar ingenting. allt är så bra så!”. Men det skulle ju vara 30 dagar av sanning.5

kommentarer på Detta ångrar jag
 1. radovic skrev

  Saker jag ångrat mest i mitt liv är när jag inte stått upp för mig själv eller andra som behövt det. Men man får förlåta sig själv och tänka att man trots allt gjorde det man kunde, det man var kapabel till just då.
  Sen är det fint att vi fortsätter växa och blir starkare, så vi inte behöver göra samma misstag igen.

  Nu tror inte jag att du gjorde ett misstag utan uppenbarligen ligger skulden hos någon annan.

  Kram :)

 2. kajsakavat skrev

  Det finns massa jag ångrar, stora och mindre saker som kunde förändrat mer eller mindre i livet… Men som tur är så verkar vissa sämre val gett ”lyckliga slut”. Hoppas att det är så för dig med :)

  vad är det du ville komma in på?
  har du pluggat en utbildning?

  jag är färdig socialpedagog. Kram!

 3. sawiik skrev

  Jag har varit med om en liknande sak men jag var väldigt liten och kommer bara ihåg att jag var hos polisen och pratade om vad som hade hänt och det ska visst finnas inspelat. Sen fick jag gå till en psykolig 2-3 gånger. Jag har många gånger tänkt försöka komma ihåg vad som hände så jag vet själv helt 100 men jag har valt att strunta i det. Men nåndag kanske…

  En sak jag ångrar är att jag inte fick med mig kameran på förlossningen, det stör mig grymt mycket!

 4. sawiik skrev

  Jo, det är både bra och dåligt att kunna glömma. Jag blir bara så osäker ibland om jag gör rätt som hellre förtränger det men så tänker jag på vilken smärta det skulle orsaka för mina nära ifall det uppdagades. Men jag skulle gärna ta del av filmen som finns, har tänkt fråga om den finns kvar men inte vågat. Fast antagligen är den borta då det är många år sen och de har flyttat polisstationen.

  Men visst känns det bra att vi är starka som klarat oss genom en sån sak och har ganska bra liv med barn och allt. Vad jag förstått är det ju en del som har problem med samlivet när de gått genom sånt. Har du haft problem på det sättet? Vill du inte prata om det så är det ok.

 5. Sandra skrev

  Det låter som du varit med om något väldigt jobbigt. Då är det ju inte så lätt att bara ”glömma bort” och förlåta. Kram!


Kommentera


sju − 4 =