Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Du har plats 8965213 i kön

Jag försöker få tag på FK men med mindre lyckat resultat. Det finns tydligen fler med samma mål och jag har bara kommit fram till kön en gång och valde då att bli uppringd men inte fan blev jag det. Då hade jag plats 700 någonting. De andra gångerna sa en röst ”det är många som ringer nu, var god försök senare” och det EFTER att man får göra alla sina val. ”Vill du anmäla vård av sjukt barn?” ”Vill du använda dig av våra självbetjäningstjänster?” ”Rör det dig som förälder?” ”Rör det din föräldrapenning?” ”Du vet väl att du kan se hur mycket som betalas ut och hur många dagar som är kvar i våra internettjänster på forsakringskassan.se?” och så vidare i all oändlighet. Nejdå… Men nästan :p Jag förstår inte varför de inte kan göra internetsidan bättre? Alla dessa blanketter som ska in också.

Jo, anledningen till att jag måste ha tag på dem är för att vår blankett om överföring av föräldradagar som vi skickade in för två månader sedan tydligen inte hade kommit fram. Antingen poststrul eller FKstrul. Så den här månaden får vi några tusen mindre och det passar ju otroligt bra nu när det snart är bloggala och allting! Förresten hörde jag någonstans att det var förvånande få svenskar som förstår ironi, kanske 20% eller så. Det där var ironi…
Kommentera


4 × fem =