Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Earth hour – ska ni släcka?

Det är ett väldigt tjat om earth hour.. Är det bara jag som inte riktigt ser syftet i det hela? Visst att det är en fin grej att göra kanske, en gest mot vår jord som många de resterande timmarna året runt skiter fullständigt i. Är det inte bättre att tänka på miljön, eller ännu bättre men jobbigare – att agera för miljön? Jag menar inte att jag är så himla duktig men jag kommer faktiskt inte fram till vad det ska tjäna till att släcka en timme.. En del säger att det skapar ett politiskt tryck men det tror jag knappast. De flesta politiker deltar ju själva i denna massmanifestation eftersom det är en sådan fin gest och visar hur mycket de bryr sig. Eller hur.. Tänker man på miljön så är det tillräckligt. Det verkar i alla fall fortfarande vara så.. Agera på ett vettigt sätt istället! Ingenting blir bättre av en timmes mörker.. Likaså tycker jag inte att kvinnodagen exempelvis heller är nödvändig. Ska man inte tänka på och agera för kvinnans rätt och jämställdhet i allmänhet året runt? Lite off topic kanske men jag tycker att det är en liknande grej. Mycket snack och ståhej men inte händer det mycket ändå.
Kommentera


× 3 = tjugo fyra