Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

En dag kvar!

Hjälp! Nu är det bara en dag kvar till galan! Jag provade klänningen igår igen och tyckte att jag såg helt knasig ut. Vet inte hur riktigt men det såg knäppt ut. Kanske bara i mitt huvud? Får se hur det blir imorgon.

Måste börja packa!! Jag har inte packat någonting än, inte skrivit någon lista som min organiserade vän Sandra har. Det ska tvättas, inhandlas strumpbyxor och en massa annat fix. Dags att sätta igång kanske??

Vad roligt det ska bli! Tjoho!3

kommentarer på En dag kvar!
 1. Sandra skrev

  Ha det så roligt nu och njut av egentid tillsammans med dina vänner! Du kommer vara jättefin i din galaklänning.

  Kram

 2. soon to be skrev

  Den kommer garanterat sitta super fint!! Vart är den ifrån, super fin tycker jag!!

  Ni åker ner i morgon eller?

  Kram

 3. Jag började skriva min packlisa i måndags! Skrev upp lite då och då som jag kom på men jag tror ändå jag kommer springa runt som en yr höna inatt och packa det sista i panik.
  Har tvätttid till 02 så jag lär väl tro att jag lägger mig runt dem tiden om jag nu inte lyckas packa allt på någon timme ;)

  Vi hörs säkert senare annars ses vi imorgon runt 7.10 uppe vid mig! :)


Kommentera


− 2 = tre